Advies

Vanaf het eerste contact klikte het met Christophe. Zijn voorgestelde oplossingen waren helder, hij zag het heel ruim en somde duidelijk voor- en nadelen op.

Kurt Vervalle – Glim Service

Een goede IT-omgeving verhoogt
de medewerkerstevredenheid

IT-omgevingen creëren die niet alleen betrouwbaar maar ook heel efficiënt werken voor eenmanszaken en KMO’s is onze doelstelling! Door de gebruiksvriendelijkheid bevorderen we bovendien de productiviteit en de algemene tevredenheid op de werkvloer.

We denken altijd een paar stappen verder op vlak van IT. Zo houden we altijd rekening met de groeiplannen van jullie activiteiten en het team om meteen de IT-infrastructuur op de toekomst in te richten.

Afgelopen jaren bouwden we een grote expertise op in een paar specifieke sectoren waarin IT toch een zeer belangrijke rol vervult. Zo zijn we heel actief in volgende sectoren: logistiek, immobiliën, dokters & tandartsen, installatiebedrijven en advocaten.

IT-audit
Totaalvernieuwing van jouw project

Een nieuw project begint altijd met een goed gesprek. Met deze audit weten wij waar jouw bedrijf op vlak van IT op dit moment staat, hoe jouw netwerk is opgebouwd en hoe je team de IT-omgeving gebruikt.

Er wordt een volledige inventaris gemaakt van de aanwezige datalijnen, infrastructuur, hard- en software. Op basis van deze inventaris worden reeds de eerste vaststellingen en aanbevelingen gemaakt. Mogelijk worden enkele specifieke diensten of producten meer in de diepte bekeken.

Geecon voert ook onafhankelijke IT-audits uit voor bedrijven zonder de onmiddelijke intentie om een toekomstige samenwerking aan te gaan, maar gericht om kwaliteits- en veiligheidsoptimalisatie.

Netwerkdocumentatie Duidelijkheid binnen uw IT-omgeving

“Het is schokkend hoe vaak we zien dat er in bedrijven een zeer beperkt of zelfs helemaal geen documentatie beschikbaar is.”

Voor Geecon is het een prioriteit dat onze klant altijd zijn eigen IT-infrastructuur in beheer heeft. Wij zorgen ervoor dat je altijd toegang hebt tot je netwerkgegevens. Alle werkzaamheden en aanpassingen aan de IT-infrastructuur wordt structureel gedocumenteerd. We werken altijd ‘clean’ en labelen alle bedrading. Alleen deze aanpak zorgt ervoor dat eventuele storingen snel gelokaliseerd en verholpen kunnen worden.

Projecten Nieuwbouw infrastructuur

Bij een nieuwbouwproject is het zaak om tijdig de IT-infrastructuur in kaart te brengen zodat alles voorzien kan worden. Wij denken graag met je mee en volgen de werkzaamheden ook graag voor je op.

Consulting Opdrachten op uur- of dagbasis

Je hebt een specifiek IT-probleem en bent op zoek naar een expert die je kan bijstaan met het zoeken van een oplossing? Wij komen graag tot bij jou ter plaatse. Software-installaties kunnen zowel ter plaatse als op afstand uitgevoerd worden.

Waarmee kunnen we jou helpen?