Over ons

De samenwerking verloopt goed. Als wij vragen hebben, dan zijn ze er voor ons. Intussen werken we zo’n twee jaar samen en maken ze echt wel het verschil met onze vorige IT-partner op het vlak van kennis.

E. Donners – Saleswhyz

Wij gaan voor een heel
betrokken aanpak!

Ons team en onze partners hebben één zaak gemeen, we stellen jou als klant centraal en gaan voor een heel persoonlijke en betrokken aanpak. Elk project start met een goed gesprek waarin we samen met jou je IT-behoeften en werkprocessen in beeld brengen. Zo kunnen we je goed adviseren hoe je zo optimaal mogelijk je IT-omgeving binnen je budget inricht. Dit gebeurd altijd met een blik naar de toekomst. We trachten toekomstige groei op gebied van IT goed in te schatten en hierop ons plan reeds te voorzien. Zo kunnen we naarmate je bedrijf en team verder groeit snel schakelen en je IT-omgeving in de meest optimale vorm verder uitbreiden.

We zijn voornamelijk actief in de regio’s Limburg, Antwerpen en Brussel.

24/7 één op één bereikbaar

Als bedrijf moet je 100% kunnen rekenen op je IT-omgeving. Heb je een vraag of een storing, wij zijn 24/7 voor je bereikbaar. Bij ons geen servicelijn waar je meedere keren je verhaal moet doen, bij Geecon heb je één op één contact met jouw consultant die je meteen verder helpt.

Onze support

Jou als klant volledig ontzorgen

Bij een moderne en efficiënte bedrijfsvoering kun je IT niet meer wegdenken. Dit is een noodzakelijke asset maar mag niet je aandacht vragen. Jij moet je kunnen focussen op je business en je IT-omgeving moet je hierin ten volle ondersteunen. Wij, als jouw IT-partner, fungeren op de achtergrond en zorgen ervoor dat je IT-omgeving op elk moment performant werkt. Om jou als klant zoveel mogelijk te ontzorgen hebben we doorheen de jaren zeer intense partnerships opgebouwd waarmee we jouw bedrijf in alle vertrouwen volledig kunnen faciliteren op vlak van IT, telefonie, software en cloudtoepassingen.

Onze partners

“Op een bepaald moment waren we op zoek naar een voor kmo’s gebruiksvriendelijk centraal beheersysteem voor facturen, offertes enz. Zo kwamen we bij Geecon IT Solutions terecht via Cafca, softwareleverancier voor installatiebedrijven.

Vanaf het eerste contact klikte het met Christophe. Zijn voorgestelde oplossingen waren helder, hij zag het heel ruim en somde duidelijk voor- en nadelen op. Het is ook fijn dat hij niet van 9 to 5 werkt, want ik krijg van hem altijd meteen een antwoord. Wat een voordeel is als ik ’s avonds bij het afwerken van mijn administratie een probleem heb. Daarnaast heb ik ook de gewoonte in het weekend ’s morgens wat te werken als ik vroeg wakker ben. Dus zorgde hij ervoor dat ik de cloud – normaal pas vanaf 9u beschikbaar in het weekend – zelf kan opstarten. Het feit dat Geecon zo flexibel is, apprecieer ik erg. Ook Jasper, Christophes medewerker, komt snel met een oplossing.

Terwijl mijn collega’s vorig jaar zo’n service als overbodig zagen, ziet iedereen er nu wel het nut van in.”

Kurt Vervalle • Glim Service

Waarmee kunnen we jou helpen?