IT-omgeving

Als bedrijf kun je je niet veroorloven dat je IT in panne valt. Geecon is zeer betrokken. Ze doen eigenlijk alsof het hun eigen bedrijf is.

Marc Cuyvers – Dupac

Van het beheer tot het leveren
van je volledige IT-infrastructuur

Bedrijven werken graag met één aanspreekpunt voor al hun IT-aangelegenheden. Dit vergemakkelijkt de communicatie en geeft een groot gevoel van betrokkenheid en ontzorging. Met Geecon spelen we volledig in op deze vraag.

Verder documenteren we elke installatie uiterst zorgvuldig zodat ons volledige team van medewerkers en partners jou en je team ten alle tijden snel en efficiënt kunnen verderhelpen.

Het vernieuwen of aankopen van een IT-infrastructuur staat altijd met een audit: hoe gaan jullie dagelijks werken? We zorgen voor een betrouwbare IT-omgeving op maat van jullie eisen en wensen. Na de installatie staan we graag in voor het proactieve beheer van jullie IT-infrastructuur.

Cloud oplossingen voor KMO’s

De ‘Cloud’ maakt samenwerken in team zo efficiënter en gemakkelijker. Van data backuppen, beheren en met elkaar delen tot op een gemakkelijke manier met elkaar communiceren en zaken plannen. Eens we weten hoe jullie dagelijks werken, adviseren we graag hoe je met cloud-toepassingen veiliger en productiever kunt werken. Zo is het tegenwoordig heel gemakkelijk samenwerken van op locatie. Dit biedt voor heel wat bedrijven heel wat mogelijkheden.

Kleine zelfstandigen Computer of laptop

Ook voor de aankoop van een losse computer of laptop staan we graag voor je klaar. We zijn geen ‘boxmovers’: we adviseren je uitgebreid zodat de computer of laptop aansluit bij je wensen en werkzaamheden en leveren altijd alles installatie-klaar, zo kun je meteen zorgeloos aan de slag!

Randapparatuur Van smartphone tot printer

Als partner van verschillende hardware levernaciers is Geecon de geknipte partner voor het leveren van o.a. uw computers, laptop’s, tablets, telefoons, printers, inkt, patchkasten enz.

Waarmee kunnen we jou helpen?