Domeinnamen & webhosting

Wij brengen in alle vertrouwen onze domeinen onder bij Geecon. Ze zorgen ervoor dat elke omzetting probleemloos verloopt en helpen onze klanten altijd pro-actief verder.

Rob Cuijvers – Creatic

Zonder zorgen je bedrijf online

Heb je geen kennis van domeinen of webhosting? Ons team staat voor je klaar om je hiermee verder te helpen. Op dit moment heeben we meer dan 400 domeinen in ons beheer. Dit doen we zowel voor particulieren als voor bedrijven en professionele partners. Zowel op vlak van webhostingoplossingen als op vlak van domeinen werken we samen met de belangrijkste speler op de Belgische markt namelijk Combell. Voor uitegreide en meer specifieke weboplossingen werken we samen met Linix Webhosting, een dynamische hostingprovider die sinds 2003 gespecialiseerd is in dedicated hosting.

Ben je op zoek naar een nieuwe domeinnaam of wens je jouw domeinnamen te cenraliseren bij één partij? Neem dan zeker contact met ons op.

Creatic Digital Agency vertrouwt al haar domeinnamen toe aan Geecon IT Solutions.

“Afgelopen jaren beheert Geecon al onze domeinnamen. Zowel wij als onze klanten worden op deze manier volledig ontzorgt en kunnen er in alle vertrouwen op rekenen dat de omzetting van een website vlot verloopt. Geecon denkt ook telkens resultaatgericht mee met onze klanten wat betreft e-mail. Vaak besluiten onze klanten om bij de omzetting van hun domeinnaam ook hun mailoplossing onder de loep te nemen. Hierin levert Geecon telkens weer een grote meerwaarde naar onze klanten.”

Rob Cuijvers – Creatic Digital Agency

Waarmee kunnen we jou helpen?