Partners

Ik vind het geweldig hoe Geecon en hun partners op elkaar zijn ingespeeld. Alles met één doel: de klant volledig ontzorgen en verderhelpen.

Roger Debouille - Kempenhulp Adviesbureau

Intense partnerships

Wie denkt aan IT, denkt ook aan internet. We krijgen van onze klanten dan ook vaak de vraag of we hen kunnen verder helpen met een website of een webapplicatie. Waar we onze klanten wel kunnen servicen op vlak van e-mail, cloudiensten, domeinnamen en webhosting, is het ontwikkelen van een website of webapplicatie weer net een andere discipline. Afgelopen jaren bouwden we een heel intens partnership met Creatic Digital Agency die al voor vele van onze klanten instaat voor de ontwikkeling en beheer van hun website of webapplicatie en het verzorgen van hun digitale marketing.

Cloud telecom was nog nooit zo snel, betaalbaar en gemakkelijk. Met Fuzer kunnen we onze klanten mogelijk- heden bieden op vlak van telecom die het werken veel efficiënter en gemakkelijker maken, daarbij zijn de kosten vaak een heel stuk interssanter dan traditionele telecomoplossingen. Afgelopen jaren bouwden we met Fuzer een intens partnership uit en introduceerden we dit reeds in veel IT-omgevingen naar alle tevredenheid van onze klanten.

Merken waar we dagelijks mee werken

Hp Logo
Apple Logo
Microsoft Logo
Office 365 Logo
Hewlett Packard Enterprise Logo
Barracuda Logo
Axs Guard Logo
Trend Micro Logo
Polycom Logo
Telenet Logo
Logo Logitech
Logo Samsung
Logo Dell
Logo Lenovo
Logo Proximus
Logo Brother
Logo Qnap
Logo Veeam
Logo Vmware
Logo Hikvision

“Voor ons is het een hele grote meerwaarde dat onze IT-partner en het webburo samenwerken. Je merkt dat ze veelvuldig contact met elkaar hebben, daardoor kort op de bal kunnen spelen. Ik denk dat Creatic en Geecon elkaar perfect aanvullen.”

Roger Debouille • Kempenhulp Adviesbureau

Waarmee kunnen we jou helpen?

  Bezig met versturen...