Partners

Ik vind het geweldig hoe Geecon en hun partners op elkaar zijn ingespeeld. Alles met één doel: de klant volledig ontzorgen en verderhelpen.

Roger Debouille – Kempenhulp Adviesbureau

Intense partnerships

Wie denkt aan IT, denkt ook aan internet. We krijgen van onze klanten dan ook vaak de vraag of we hen kunnen verder helpen met een website of een webapplicatie. Waar we onze klanten wel kunnen servicen op vlak van e-mail, cloudiensten, domeinnamen en webhosting, is het ontwikkelen van een website of webapplicatie weer net een andere discipline. Afgelopen jaren bouwden we een heel intens partnership met Creatic Digital Agency die al voor vele van onze klanten instaat voor de ontwikkeling en beheer van hun website of webapplicatie en het verzorgen van hun digitale marketing.

Op de dag van vandaag is je e-mailadres belangrijker dan je brievenbus. Daarom moet je met een betrouwbare partner werken waar je domeinnaam staat. Wij verwachten dat zij altijd telefonisch bereikbaar zijn zodat wij altijd de klant kunnen verder helpen. Afgelopen jaren bouwden wij met Combell een intense samenwerking uit en brengen we alle domeinnamen van onze klanten bij hun onder, volgens een aangepaste prijs. Daarbuiten zijn ze een van de populairste en grootste domein en hosting providers van België / Europa. 

Geecon is een trotse Microsoft Partner. We hebben sinds enkele jaren de status van Microsoft Silver partner in de Small and Midmarket Cloud solutions en Datacenter competenties. Dit wilt zeggen dat wij elk jaar aan Microsoft aantonen dat we intern de juiste competenties en technische expertise hebben die zij van ons verwachten. Dit doen we door het volgen van Microsoft trainingen en slagen voor de bijhorende examens. Door de hechte samenwerking met Microsoft kunnen we onze klanten verzekeren dat we de meest geschikte en up-to-date oplossingen aanbieden.

Merken waar we dagelijks mee werken

Hp Logo
Apple Logo
Microsoft Logo
Office 365 Logo
Hewlett Packard Enterprise Logo
Barracuda Logo
Axs Guard Logo
Azure
Trend Micro Logo
Logo Vmware
Logo Dell
Logo Lenovo
Logo Logitech
Telenet Logo
Logo Proximus
Logo Brother
Logo Qnap
Logo Veeam
Logo Samsung
Logo Hikvision
Fuzer Logo
Allocloud
Destiny Logo
Yealink Logo Logotype
Polycom Logo

“Voor ons is het een hele grote meerwaarde dat onze IT-partner en het webburo samenwerken. Je merkt dat ze veelvuldig contact met elkaar hebben, daardoor kort op de bal kunnen spelen. Ik denk dat Creatic en Geecon elkaar perfect aanvullen.”

Roger Debouille • Kempenhulp Adviesbureau

Waarmee kunnen we jou helpen?